Den amerikanska artisten Grant Knoche blandar så snyggt dans och melankoli när han släpper sin nya singel Another reason. En vemodig och riktigt snyggt berättad låt där Grant verkligen häller orden direkt från hjärtat om hur han saknar en viss person som krossat hans hjärta och hur han vill få den andre att ge honom anledning att sluta älska honom.

Nordiska Favoriter

Det har definitivt varit ett intensivt år för Knoche. American Song Contest under våren, samt att han kom ut som bisexuell under sommaren. Något som följdes av en rad spännande låtar om hans sexualitet och känslor. Även om de var ärliga och riktigt bra poplåtar, så måste jag nog säga att Another reason är hans främsta verk. Snygg produktion och väldigt stark text. Sedan är jag ju en sucker för låtar som mixar vemod och dansanta beats, så detta var precis min typ av låt.

Grant spelar upp låten för sin vän i denna TikTok.

@grantknoche

♬ ANOTHER REASON – Grant Knoche

Följ Grant Knoche:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011