Till drömsk produktion och text som talar om ömsint kärlek ger Peter Sjöholm och hans pop-projekt Radion Spelar Dylan oss den oemotståndligt charmiga singeln Eyes Wide Open.

Svensk Pop

I botten hör vi elpiano som kläs upp med skira produktionsval och innerlig sång. För artisten är detta en ny riktning då tidigare släpp burit på ett mer gitarr-tungt produktionstäcke. Singeln påbörjades redan 2021, men delar av vokalerna försvann mystisk och därav lades den på is. Tillsammans med vännen Pernilla Kleén tog dock texten en ny skepnad och resultatet finns nu tillgängligt för alla att avnjuta.

Följ Radion Spelar Dylan:

Vad tyckte du?
+1
1
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.