Pia Påltoft och Anders Molander i Sista Striden är tillbaka med ny musik. Det var ju ett tag sedan vi hörde något från dem. Senast var singeln Bottenhavet som kom 2021.

Svensk Pop

Den nya singeln heter Såna som vi! Här bjuds vi på en drömliknande poplåt med luftig, svävande känsla. Med en stadig puls och mjuka synthar bygger paret upp något av en filmisk poplåt vars slowmotion-känsla gör låten både behaglig och fängslande. Som pricken över i:t är kören som kommer in på slutet. Riktigt snyggt och stämningsfull!
För mig är arrangemanget som klippt och skuret att ha med i en serie. Vi får hoppas på att låten hamnar i ett sådant sammanhang tillslut.

Likt Sista Stridens tidigare låtar kan även denna kategoriseras under duons så kallade skilsmässopop, där Såna som vi! är som fyra minuters parterapi.

Följ Sista Striden på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.