Pia Påltoft och Anders Molander i Sista Striden är tillbaka med ny musik. Det var ju ett tag sedan vi hörde något från dem. Senast var singeln Bottenhavet som kom 2021.

Följ på Apple Music

Den nya singeln heter Såna som vi! Här bjuds vi på en drömliknande poplåt med luftig, svävande känsla. Med en stadig puls och mjuka synthar bygger paret upp något av en filmisk poplåt vars slowmotion-känsla gör låten både behaglig och fängslande. Som pricken över i:t är kören som kommer in på slutet. Riktigt snyggt och stämningsfull!
För mig är arrangemanget som klippt och skuret att ha med i en serie. Vi får hoppas på att låten hamnar i ett sådant sammanhang tillslut.

Likt Sista Stridens tidigare låtar kan även denna kategoriseras under duons så kallade skilsmässopop, där Såna som vi! är som fyra minuters parterapi.

Följ Sista Striden på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011