Pia Påltoft och Anders Molander i Sista Striden är tillbaka med ny musik. Det var ju ett tag sedan vi hörde något från dem. Senast var singeln Bottenhavet som kom 2021.

Favoriter Apple Music

Den nya singeln heter Såna som vi! Här bjuds vi på en drömliknande poplåt med luftig, svävande känsla. Med en stadig puls och mjuka synthar bygger paret upp något av en filmisk poplåt vars slowmotion-känsla gör låten både behaglig och fängslande. Som pricken över i:t är kören som kommer in på slutet. Riktigt snyggt och stämningsfull!
För mig är arrangemanget som klippt och skuret att ha med i en serie. Vi får hoppas på att låten hamnar i ett sådant sammanhang tillslut.

Likt Sista Stridens tidigare låtar kan även denna kategoriseras under duons så kallade skilsmässopop, där Såna som vi! är som fyra minuters parterapi.

Följ Sista Striden på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.