Omslag

Lagom till att Theoz rest landet runt tillsammans med Rix FM-festivalen släpper han singeln Någon annan. En riktig sommarpartylåt med en über-catchig refräng, där han sjunger att inte kan se den där speciella någon tillsammans med just någon annanannanannan. Det är inte djupt, men det är förbannat smittsamt. Det måste jag ändå ge låten.

Popmuzik Podcast

Bakom Någon annan hittar vi låtskrivarna Axel Schylström, Peter Boström och Thomas G:son som även var med och skrev Theoz Melodifestivalsbidrag Mer av dig, som tog sångaren från Linköping till en femteplats i finalen.

Theoz

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011