Om du gillar den där varma känslan i låtar, du vet; varma synthar och gitarrer som skapar lite av en 80-talskänsla över sig. Lägg sedan till en dos av vemod samt en stark melodi och du har en bild av hur nya singeln Flashbacks med Lorelei Marcell och Hardcastle låter.

POPMUZIK SUMMER

Låten hämtar inspiration från när Lorelei hade köpt biljetter för att se ett av hennes favoritband spela på konsert i Silverlake. Hon häll då på att kämpa med att komma över sitt ex genom att ha självständiga aktiviteter. Men så fort hon kom till lokalen kom en överväldigande känsla av ensamhet över henne, vilket fick henne att lämna föreställningen innan konserten ens började. Trots att rummet var fullsatt hade hon aldrig känt sig mer ensam…
Hon ville gå hem och ringa hennes ex. Istället ringde hon till sin vän Graham Laderman (Hardcastle) och började arbeta på denna låt. Inget ont som inte för något gott med sig, som det heter.

Som duett blir låten magisk tycker jag. Lorelei Marcell och Hardcastles röster gifter sig fint och det blir tillsammans med texten en väldigt relaterbar låt.

Följ Lorelei Marcell på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011