Om du gillar den där varma känslan i låtar, du vet; varma synthar och gitarrer som skapar lite av en 80-talskänsla över sig. Lägg sedan till en dos av vemod samt en stark melodi och du har en bild av hur nya singeln Flashbacks med Lorelei Marcell och Hardcastle låter.

Favoriter Apple Music

Låten hämtar inspiration från när Lorelei hade köpt biljetter för att se ett av hennes favoritband spela på konsert i Silverlake. Hon häll då på att kämpa med att komma över sitt ex genom att ha självständiga aktiviteter. Men så fort hon kom till lokalen kom en överväldigande känsla av ensamhet över henne, vilket fick henne att lämna föreställningen innan konserten ens började. Trots att rummet var fullsatt hade hon aldrig känt sig mer ensam…
Hon ville gå hem och ringa hennes ex. Istället ringde hon till sin vän Graham Laderman (Hardcastle) och började arbeta på denna låt. Inget ont som inte för något gott med sig, som det heter.

Som duett blir låten magisk tycker jag. Lorelei Marcell och Hardcastles röster gifter sig fint och det blir tillsammans med texten en väldigt relaterbar låt.

Följ Lorelei Marcell på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.