Producenten Marcus Brodowski är tillbaka i bloggen för att ge oss första låten från 2023. Just the way it is baby är disco-house som garanterat kommer att få dig på danshumör. På singeln sjunger The 80s Kid över den funkiga och dansanta produktionen.

Nordiska Favoriter

Personligen fick jag lite Bronski Beats Small town boy-vibbar av låten mixad med Blondies Call me som jag tycktes skymtas i melodin. Läckert resultat är det i alla fall och för den som gillar disco-house kommer detta passa som handen i handsken.

Följ Marcus Brodowski på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011