Till en drömsk virvlande synt och magisk stämma blir jag tagen med storm av Cloud Cukkoo och singeln Anna. Denna alternativa popsingel bär på indie-doftande gitarrer och trummor som kontrasteras perfekt mot det mer elektroniska. Den överhängande känslan är dunkelt mörker och melankoli något som mycket riktigt stämmer överens med med texten. Låtinspirationen kom till sångerskan när hon såg en hemlös man sitta i kylan på Dublins gator. Med en kaffekopp i handen tiggde han om pengar, men inte ens namnet på koppen tillhörde honom utan där stod det Anna.

Favoriter Apple Music

Hjärtskärande och brutalt ärligt är singeln en rå beskrivning av verkligheten. En faktor som gör låten ännu mer autentisk och stark. Förbered er på ståpäls när ni lyssnar till Anna.

Följ Cloud Cukkoo på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011