Vänta till sista refrängen säger jag bara! Frankie Orella blottar hela sitt känsloregister på Truth’s a little mean. Likt dramaturgin i den bästa av Shakespeare-pjäser bygger sångerskan upp mot ett storartat slut där hon kommer till insikt att hon är den manipulerad i ett förhållande. Men med en snygg plot-twist hör vi även Frankie tillkännage att hon trots den bittra insikten ifrågasätter vem som var den galna personen i förhållandet.

Popmuzik Podcast

Den aktuella singeln är tagen från Orellas kommande EP Sad In Paradise och sångerskan säger själv att just Truth’s a little mean sätter fingret på den känsla hon vill förmedla med helheten på EP:n. Ljudmässigt rör sig artisten någonstans i gränslandet av Billie Eilish men blandar in gitarrljud från hennes idoler The Beatles. En blandning som i mina öron låter ganska unikt!

Följ Frankie Orella på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.