Med gospelkör och ett vackert pianokomp levererar Helena Montgomery singeln For our children. En låt som är tillägnad våra barn med hopp om att vi lämnar över en bättre värld till våra barn än den som vi just nu besitter. Helena känner att vi alla måste hjälpas åt för att skapa en bättre värld. Både politiker och den enskilde individen. Att alla måste göra uppoffringar och ändra vårt levnadssätt för att vår planet ska överleva, för våra barns skull.

Popmuzik Popcast

Ett viktigt budskap som man inte kan höra för många gånger och samtidigt en hoppfull och upplyftande låt om att faktiskt göra det.

For our children är skriven och producerad i ett samarbete mellan artisten själv samt pianisten och kompositören Anders Wihk. Du hör resultatet här i bloggen.

Följ Helena Montgomery:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.