Med gospelkör och ett vackert pianokomp levererar Helena Montgomery singeln For our children. En låt som är tillägnad våra barn med hopp om att vi lämnar över en bättre värld till våra barn än den som vi just nu besitter. Helena känner att vi alla måste hjälpas åt för att skapa en bättre värld. Både politiker och den enskilde individen. Att alla måste göra uppoffringar och ändra vårt levnadssätt för att vår planet ska överleva, för våra barns skull.

Popmuzik Lover Patreon

Ett viktigt budskap som man inte kan höra för många gånger och samtidigt en hoppfull och upplyftande låt om att faktiskt göra det.

For our children är skriven och producerad i ett samarbete mellan artisten själv samt pianisten och kompositören Anders Wihk. Du hör resultatet här i bloggen.

Följ Helena Montgomery:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011