Minns du Sing Star till Playstation?
Vi hade regelbundet Sing Star-kvällar med vännerna och sjöng in på småtimmarna.
Nu behövs bara ett Apple Music-konto tillsammans med iPhone, iPad, eller den nya Apple TV 4K för att ha karaoke-kvällar hemma.

Apple Music Svensk Pop

Med Apple Music Sing kan du sänka artistens sång så att du står i centrum. Du kan också sjunga duett tillsammans med kompis i split view eller tillsammans med artisten.

Oliver Schusser på Apple Music berättar:

”Apple Musics textupplevelse är genomgående en av de mest populära funktionerna på vår tjänst. Vi vet redan att våra användare över hela världen älskar att följa med på sina favoritlåtar, så vi ville utveckla detta erbjudande ytterligare för att möjliggöra ännu mer engagemang kring musik genom sång. Det är verkligen väldigt roligt, våra kunder kommer att älska det.”

Apple Music Sing släpps under December och det känns som det kommer att bli mycket sjungande i stugorna över långhelgen. Apple Music släpper också ett 50-tal spellistor med klassiska karaoke-låtar som gör att det går snabbt att starta upp kvällen. Kul!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.