Minns du Sing Star till Playstation?
Vi hade regelbundet Sing Star-kvällar med vännerna och sjöng in på småtimmarna.
Nu behövs bara ett Apple Music-konto tillsammans med iPhone, iPad, eller den nya Apple TV 4K för att ha karaoke-kvällar hemma.

Popmuzik Podcast

Med Apple Music Sing kan du sänka artistens sång så att du står i centrum. Du kan också sjunga duett tillsammans med kompis i split view eller tillsammans med artisten.

Oliver Schusser på Apple Music berättar:

”Apple Musics textupplevelse är genomgående en av de mest populära funktionerna på vår tjänst. Vi vet redan att våra användare över hela världen älskar att följa med på sina favoritlåtar, så vi ville utveckla detta erbjudande ytterligare för att möjliggöra ännu mer engagemang kring musik genom sång. Det är verkligen väldigt roligt, våra kunder kommer att älska det.”

Apple Music Sing släpps under December och det känns som det kommer att bli mycket sjungande i stugorna över långhelgen. Apple Music släpper också ett 50-tal spellistor med klassiska karaoke-låtar som gör att det går snabbt att starta upp kvällen. Kul!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011