Jag använder Apple Music för att lyssna på musik.
Detta av flera olika anledningar. Jag har bara Apples produkter hemma och just Apple Music fungerar smidigt på min iPhone, Mac, iPad, Apple TV och min Apple Watch. Ärligt, om du använder dig av en eller fler av dessa prylar, så är du en potentiell Apple Music-användare.

Nordiska Favoriter

Jag har sedan jag började lyssna på musik alltid betalat för musik. Jag jobbade i skivaffär andra halvan av 90-talet och köpte typ CD för hela min lön. När CD mest tog upp döyta hemma så köpte jag musiken via iTunes.
Med Spotifys intåg började jag sedan använde dem och när Apple Music lanserade gick jag efter något år (efter en fruktansvärd start) över till dem helt. I mitt Apple Music-bibliotek har jag alla mina rippade CD och köpt musik på ett och samma ställe tillsammans med all streamad musik i hela världen. Sjukt smidigt om du skulle fråga mig.

Jag vet att jag kämpar i motvind att försöka få fler folk att använda Apple Music. Det är synd, för det är en plattform där i alla fall jag upptäcker en hel del artister via intervjuer och kurerade spellistor. Det är mer redaktionellt med Apple Music Radio och framförallt så betalar de ungefär dubbelt så mycket för varje stream till upphovspersonerna än vad Spotify gör, vilket jag tycker är viktigt.

Med det sagt, så gör jag en hel del spellistor på Apple Music för bloggen (och mig själv).
Allt ifrån artistspellistor till blandade listor med den senaste musiken och efter årtionde. Om du använder Apple Music så har du här en hel del spännande spellistor att följa och om du funderar på att testa Apple Music så är dessa spellistor ett bra ställe att börja. (Vill du flytta över dina Spotify-spellistor till Apple Music så kan du använda tjänsten Tune My Music, den är grym).
Hoppas du hittar några guldkorn.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011