En snygg slowmotion-liknande produktion bygger upp singeln Little Wave till en filmisk poplåt som verkligen träffar precis rätt. Det är något med den där avskalade men samtidigt pulserande stilen av låtar som verkligen får dem att bli extra snygga och detta är just en sådan låt.

Favoriter Apple Music

Little Wave handlar om att sätta en annan persons behov före dina egna. Ibland betyder det att helt enkelt släppa den andre personen och låt dem gå. Även om det kan vara hjärtskärande och jobbigt, så är det bästa avslutet för båda.

Bakom Little Wave hittar vi den belgiska gruppen BRVT som består av John McCombe, Arianna D’Amato och Mathieu Grillo. För produktionen står Tim de Fontaine.

Du hör det imponerande resultatet här i bloggen.

Följ BRVT på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011