En snygg slowmotion-liknande produktion bygger upp singeln Little Wave till en filmisk poplåt som verkligen träffar precis rätt. Det är något med den där avskalade men samtidigt pulserande stilen av låtar som verkligen får dem att bli extra snygga och detta är just en sådan låt.

Svensk Pop

Little Wave handlar om att sätta en annan persons behov före dina egna. Ibland betyder det att helt enkelt släppa den andre personen och låt dem gå. Även om det kan vara hjärtskärande och jobbigt, så är det bästa avslutet för båda.

Bakom Little Wave hittar vi den belgiska gruppen BRVT som består av John McCombe, Arianna D’Amato och Mathieu Grillo. För produktionen står Tim de Fontaine.

Du hör det imponerande resultatet här i bloggen.

Följ BRVT på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.