En snygg slowmotion-liknande produktion bygger upp singeln Little Wave till en filmisk poplåt som verkligen träffar precis rätt. Det är något med den där avskalade men samtidigt pulserande stilen av låtar som verkligen får dem att bli extra snygga och detta är just en sådan låt.

Apple Music Svensk Pop

Little Wave handlar om att sätta en annan persons behov före dina egna. Ibland betyder det att helt enkelt släppa den andre personen och låt dem gå. Även om det kan vara hjärtskärande och jobbigt, så är det bästa avslutet för båda.

Bakom Little Wave hittar vi den belgiska gruppen BRVT som består av John McCombe, Arianna D’Amato och Mathieu Grillo. För produktionen står Tim de Fontaine.

Du hör det imponerande resultatet här i bloggen.

Följ BRVT på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.