Den amerikanska popartisten J. Matthews släpper med Courage for fools sin andra singel. Han debuterade i somras med singeln Wanderlust och jobbar just nu mot en hel EP som släpps i början av 2023.

Svensk Pop

Courage for fools ger oss en mix av pop och rock i produktionen vilket gör att den passar perfekt i dagens ljudbild, samtidigt som artisten sjunger om att vara ärlig med känslorna inför en annan person. Det fina är att den andre har lika starka känslor, men ingen vågar ta det första steget och blotta dem.

Matthews utvecklar:

”Ingen av dem vill ta det första steget och riskerar att deras känslor är falska. Han kommer närmare och närmare att släppa fram sanningen, men bara med hjälp av ’flytande mod’”.

Det är väl den där klassiska delen att vissa måste ha något innanför västen för att våga ta mod till sig och komma över vissa spärrar i livet. Eller så får man sjunga ut det. Det funkar det också. Som i detta fallet.

Följ J. Matthews på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.