Den amerikanska popartisten J. Matthews släpper med Courage for fools sin andra singel. Han debuterade i somras med singeln Wanderlust och jobbar just nu mot en hel EP som släpps i början av 2023.

Favoriter Apple Music

Courage for fools ger oss en mix av pop och rock i produktionen vilket gör att den passar perfekt i dagens ljudbild, samtidigt som artisten sjunger om att vara ärlig med känslorna inför en annan person. Det fina är att den andre har lika starka känslor, men ingen vågar ta det första steget och blotta dem.

Matthews utvecklar:

”Ingen av dem vill ta det första steget och riskerar att deras känslor är falska. Han kommer närmare och närmare att släppa fram sanningen, men bara med hjälp av ’flytande mod’”.

Det är väl den där klassiska delen att vissa måste ha något innanför västen för att våga ta mod till sig och komma över vissa spärrar i livet. Eller så får man sjunga ut det. Det funkar det också. Som i detta fallet.

Följ J. Matthews på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.