Då var det dags för klassisk Americana från Sverige.
Det är Stefan Olovsson som här ger oss singeln Born again (Free ramblin’ man). En låt som byggs upp av akustisk gitarr tillsammans med den genretypiska pedal steel guitar och ett behagligt lunk i trumtakten. Det är verkligen som att sitta på saloonen och lyssna på sångaren tillsammans med en öl i handen.

Favoriter Apple Music

Extra kul också att låten är inspelad i Dolby Atmos, som börjar bli mer och mer vanligt även här i Sverige. Om du har Apple Music får du uppleva låten med en härlig rymd – och på det sätt den är menat att upplevas.

Följ Stefan Olovsson på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011