Då var det dags för klassisk Americana från Sverige.
Det är Stefan Olovsson som här ger oss singeln Born again (Free ramblin’ man). En låt som byggs upp av akustisk gitarr tillsammans med den genretypiska pedal steel guitar och ett behagligt lunk i trumtakten. Det är verkligen som att sitta på saloonen och lyssna på sångaren tillsammans med en öl i handen.

Favoriter Apple Music

Extra kul också att låten är inspelad i Dolby Atmos, som börjar bli mer och mer vanligt även här i Sverige. Om du har Apple Music får du uppleva låten med en härlig rymd – och på det sätt den är menat att upplevas.

Följ Stefan Olovsson på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.