Color Mind är en trio med Jesper Forsberg i spetsen som skapar musik tillsammans med Beatrice och Isabelle Lind. Stilen är synthig indiepop skulle man kunna säga.
Trion släppte bland annat albumet Karma Addict i början av 2021 och har under 2022 släppt singlarna Beth is deaf, The Chemist och nu senaste Oceanae (Flowing the high waves).

Apple Music

Singeln i sig är lite abstrakt. Den handlar om att fly en känsla som man inte riktigt vet om den existerar eller ej. Till en synthproduktion med sköna melodier och mjuka trummor bygger Color Mind upp låten för oss. En låt som i grunden har sitt ursprung som Melodia när den släpptes på albumet PineTree 2014.

Jesper berättar:

”Jag har alltid velat uppgradera Melodia på något sätt, men aldrig varit säker på hur, förrän i år då det blev helt uppenbart att den skulle fräschas upp och bli en mer fartfylld synthpop-dänga.”

Du hör resultatet av den låten här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.