Color Mind är en trio med Jesper Forsberg i spetsen som skapar musik tillsammans med Beatrice och Isabelle Lind. Stilen är synthig indiepop skulle man kunna säga.
Trion släppte bland annat albumet Karma Addict i början av 2021 och har under 2022 släppt singlarna Beth is deaf, The Chemist och nu senaste Oceanae (Flowing the high waves).

Popmuzik Podcast

Singeln i sig är lite abstrakt. Den handlar om att fly en känsla som man inte riktigt vet om den existerar eller ej. Till en synthproduktion med sköna melodier och mjuka trummor bygger Color Mind upp låten för oss. En låt som i grunden har sitt ursprung som Melodia när den släpptes på albumet PineTree 2014.

Jesper berättar:

”Jag har alltid velat uppgradera Melodia på något sätt, men aldrig varit säker på hur, förrän i år då det blev helt uppenbart att den skulle fräschas upp och bli en mer fartfylld synthpop-dänga.”

Du hör resultatet av den låten här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.