Color Mind är en trio med Jesper Forsberg i spetsen som skapar musik tillsammans med Beatrice och Isabelle Lind. Stilen är synthig indiepop skulle man kunna säga.
Trion släppte bland annat albumet Karma Addict i början av 2021 och har under 2022 släppt singlarna Beth is deaf, The Chemist och nu senaste Oceanae (Flowing the high waves).

Skicka in din musik

Singeln i sig är lite abstrakt. Den handlar om att fly en känsla som man inte riktigt vet om den existerar eller ej. Till en synthproduktion med sköna melodier och mjuka trummor bygger Color Mind upp låten för oss. En låt som i grunden har sitt ursprung som Melodia när den släpptes på albumet PineTree 2014.

Jesper berättar:

”Jag har alltid velat uppgradera Melodia på något sätt, men aldrig varit säker på hur, förrän i år då det blev helt uppenbart att den skulle fräschas upp och bli en mer fartfylld synthpop-dänga.”

Du hör resultatet av den låten här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011