John Dahlbäcks instrumentala klubblåt Life från förra året har nu fått vocals av ingen mindre än den svenska popprinsessan Agnes ! Med det har låten även fått tillägget Diamonds in the dark.
Som vanligt när det gäller Dahlbäck är det lysande dansmusik och det blir självklart extra kul när Agnes är med på ett hörn.
Släpps på Beatport den 11:e Februari, så jag antar att vi får vänta någon vecka till efter det innan den kommer på en mer prisvärd sida.

DOLBY ATMOS

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011