Rytmerna, soulen i rösten och den sköna nostalgiska känslan! LOVETA träffar alla rätt när hon sjunger ut den funkiga refrängen i All we got. Med tanke på den disco-våg som dominerat popen ett tag nu lär den aktuella låten landa väl på alla spellistor och gå varm i hennes publiks öron. LOVETA beskriver sig själv som en gammal själ med en ny smak som är här för att ge oss en energi som påminner om förr fast i nutid. Helt i min smak!

Nordiska Favoriter

All we got är underhållande hookig och inledningen med sina sköna akustiska gitarrer griper tag i min uppmärksamhet omedelbart. Inspirationen kommer fantasyromantiken och mer specifikt ett kärleksbrev till en mystisk älskare. Singeln är charmigt flirtig och handlar i grunden om att drömma om spänningen med en fling. Med dynamiska basgångar och en produktion där organiskt möter elektroniskt lär den här låten göra sig ännu bättre live. Fräscht, spännande och otroligt medryckande det här är All we got.

Följ VOLETA på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.