Rytmerna, soulen i rösten och den sköna nostalgiska känslan! LOVETA träffar alla rätt när hon sjunger ut den funkiga refrängen i All we got. Med tanke på den disco-våg som dominerat popen ett tag nu lär den aktuella låten landa väl på alla spellistor och gå varm i hennes publiks öron. LOVETA beskriver sig själv som en gammal själ med en ny smak som är här för att ge oss en energi som påminner om förr fast i nutid. Helt i min smak!

Nordiska Favoriter

All we got är underhållande hookig och inledningen med sina sköna akustiska gitarrer griper tag i min uppmärksamhet omedelbart. Inspirationen kommer fantasyromantiken och mer specifikt ett kärleksbrev till en mystisk älskare. Singeln är charmigt flirtig och handlar i grunden om att drömma om spänningen med en fling. Med dynamiska basgångar och en produktion där organiskt möter elektroniskt lär den här låten göra sig ännu bättre live. Fräscht, spännande och otroligt medryckande det här är All we got.

Följ VOLETA på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011