Rytmerna, soulen i rösten och den sköna nostalgiska känslan! LOVETA träffar alla rätt när hon sjunger ut den funkiga refrängen i All we got. Med tanke på den disco-våg som dominerat popen ett tag nu lär den aktuella låten landa väl på alla spellistor och gå varm i hennes publiks öron. LOVETA beskriver sig själv som en gammal själ med en ny smak som är här för att ge oss en energi som påminner om förr fast i nutid. Helt i min smak!

Dolby Atmos

All we got är underhållande hookig och inledningen med sina sköna akustiska gitarrer griper tag i min uppmärksamhet omedelbart. Inspirationen kommer fantasyromantiken och mer specifikt ett kärleksbrev till en mystisk älskare. Singeln är charmigt flirtig och handlar i grunden om att drömma om spänningen med en fling. Med dynamiska basgångar och en produktion där organiskt möter elektroniskt lär den här låten göra sig ännu bättre live. Fräscht, spännande och otroligt medryckande det här är All we got.

Följ VOLETA på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.