Stämningsfullt piano inleder Nick Sanzas vackra ballad Cry. Här gråter sångaren ut sitt hjärta och delger en historia som talar om svårigheten i att stå med ena benet i vuxenvärlden och andra i tonåren. Att hitta sin plats i världen kan nog vara det mest fundamentala sökandet som människor sysslar med. Därför är det så fantastiskt att musik finns som ett sätt att vägleda och visa på att man inte är ensam i sin känslor. Med trollbindande vokaler och ekande reverb är den aktuella låten en uppvisning av sångarens dynamiska stämma. Helheten blir storartad och påminner om några av de största stjärnorna vi har i dagens moderna pop.

Apple Music

Följ Nick på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

KMR Studios
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.