Stämningsfullt piano inleder Nick Sanzas vackra ballad Cry. Här gråter sångaren ut sitt hjärta och delger en historia som talar om svårigheten i att stå med ena benet i vuxenvärlden och andra i tonåren. Att hitta sin plats i världen kan nog vara det mest fundamentala sökandet som människor sysslar med. Därför är det så fantastiskt att musik finns som ett sätt att vägleda och visa på att man inte är ensam i sin känslor. Med trollbindande vokaler och ekande reverb är den aktuella låten en uppvisning av sångarens dynamiska stämma. Helheten blir storartad och påminner om några av de största stjärnorna vi har i dagens moderna pop.

Popmuzik Lover Patreon

Följ Nick på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011