Med svävande synthar och introspektiv text visar Dead Motel sitt allra innersta när han ger oss den starka singeln Persona. Låten talar om att finna sin identitet genom andlighet. I lyricsen hör vi sångaren delge sin inre kamp om att känna sig som en bedragare men försöka förändra detta genom meditation och mindfulness. På låtens sista refräng sjunger musikskaparen likt ett mantra att det endast är kärlek som kan ge svaren.

Följ på Apple Music

”Jag berör mitt personliga sökande efter något mer, en ”högre makt” om du så vill, men i slutändan att fastna i fallgroparna av cynism och missbruk.”

dead motel

Tillhörande musikvideo förstärker de teman som artisten förmedlar genom text med tydliga bildspråk. Här vill artisten utöver de musikaliska och skrivna uttrycket även genom visuell upplevelse visa på den naiva optimisten, den sardoniska realisten och den oslagna nihilisten som bor inom honom. Trots ett dystert budskap är Persona en låt som med all säkerhet lyssnarna kan lära sig ifrån. Det är en otrolig styrka att vågar blotta sin själv och våga visa sig svag på detta sätt. Stor eloge till dead motel.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011