Med svävande synthar och introspektiv text visar Dead Motel sitt allra innersta när han ger oss den starka singeln Persona. Låten talar om att finna sin identitet genom andlighet. I lyricsen hör vi sångaren delge sin inre kamp om att känna sig som en bedragare men försöka förändra detta genom meditation och mindfulness. På låtens sista refräng sjunger musikskaparen likt ett mantra att det endast är kärlek som kan ge svaren.

Dolby Atmos

”Jag berör mitt personliga sökande efter något mer, en ”högre makt” om du så vill, men i slutändan att fastna i fallgroparna av cynism och missbruk.”

dead motel

Tillhörande musikvideo förstärker de teman som artisten förmedlar genom text med tydliga bildspråk. Här vill artisten utöver de musikaliska och skrivna uttrycket även genom visuell upplevelse visa på den naiva optimisten, den sardoniska realisten och den oslagna nihilisten som bor inom honom. Trots ett dystert budskap är Persona en låt som med all säkerhet lyssnarna kan lära sig ifrån. Det är en otrolig styrka att vågar blotta sin själv och våga visa sig svag på detta sätt. Stor eloge till dead motel.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.