Dylan Woz Wozniak är son till John Wozniak, sångare i 90-talets rockband Marcy Playground. Med rocken i blodet skapar han rå alternativ-rock med starka melodiska inslag. Nya singeln Best Years är tagen från artistens debut-EP At the Gulf vars titel är inspirerad av Gulf-bensinstationen där Woz arbetar på Long Island. Låten ackompanjeras av den svartvita musikvideon där vi ser sångaren dela med sig av sekvenser ur sitt liv och får schyssta tagningar från en livespelning. Woz har på kort tid skapat en stark skara fans då han öppet delar med sig personliga trauman som andra kan knyta an till genom öppna texter och skrålande produktioner. Såhär säger artisten om sin EP.

Popmuzik Lover

”Jag var pank, hungrig, pumpade bensin och sov på en madrass proppfull i en källare i New York. Livet kändes väldigt mörkt och ensamt. Först kändes det läskigt för mig att berätta min historia i de här låtarna, men jag insåg att det var som terapi för mig och vad jag behövde göra för alla som lyssnar som kämpar med familjetrauma.”

Woz
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.