Mjuka akustiska gitarrer och sårbar sång inleder Thank you for goodbye. Det är amerikanska Sarah Rose som är tillbaka i bloggen för att dela med sig av sin hjärtskärande berättelse. Singeln riktar sig åt den som är någonstans mitt emellan hjärtesorg och att vara över någon.

Popmuzik Podcast

Thank you for goodbye handlar om att inse det goda som kommer från hjärtesorg och hur ibland vår största tillväxt kommer från våra tuffaste stunder. Den handlar om hur det kan ha känts hemskt vid den tiden, men när man ser tillbaka inser man att det var det bästa.”

Sarah Rose

Varenda ord känns autentiskt och produktionen matchar helt klart den känslan sångerskan vill förmedla. Med en filmisk ljudbild och svävande reverb blir jag harmonisk när jag lyssnar till det aktuella släppet trots ett melankoliskt budskap.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.