Mjuka akustiska gitarrer och sårbar sång inleder Thank you for goodbye. Det är amerikanska Sarah Rose som är tillbaka i bloggen för att dela med sig av sin hjärtskärande berättelse. Singeln riktar sig åt den som är någonstans mitt emellan hjärtesorg och att vara över någon.

Popmuzik Lover Patreon

Thank you for goodbye handlar om att inse det goda som kommer från hjärtesorg och hur ibland vår största tillväxt kommer från våra tuffaste stunder. Den handlar om hur det kan ha känts hemskt vid den tiden, men när man ser tillbaka inser man att det var det bästa.”

Sarah Rose

Varenda ord känns autentiskt och produktionen matchar helt klart den känslan sångerskan vill förmedla. Med en filmisk ljudbild och svävande reverb blir jag harmonisk när jag lyssnar till det aktuella släppet trots ett melankoliskt budskap.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011