Johan Bring har under åren släppt musik som Club of Droids samt att han drivit musikbolaget Voz Alta Records. Numera driver han ett galleri i Stockholm och musikprojektet Professor Johan Bring. Den senaste släppte nyligen debutalbumet Extravaganser.

Popmuzik Lover Patreon

Det var i somras som Johan hade som mål att skapa och släppa en låt på en dag. Det blev så inspirerande och roligt att det ledde till ett helt album på tio låtar allt som allt. När man väl skruvat på kreativiteten är det lika bra att låta den flöda. Det gjorde att musiken blev spontan och mindre polerad. Även texterna blev spontana och fick ta form under några minuter för att sedan spelas in i en tagning.

Från albumet han du här lyssna på inledande Nu eller aldrig. En låt i synthpopens tecken med skön basgång och synthslinga. Låten i sig kan ses som en inledning till hela projektet att bara köra och göra något. Nu eller aldrig!

Om du uppskattar stilen på låten så kommer du nog även gilla hela albumet som du når via länkarna här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011