Johan Bring har under åren släppt musik som Club of Droids samt att han drivit musikbolaget Voz Alta Records. Numera driver han ett galleri i Stockholm och musikprojektet Professor Johan Bring. Den senaste släppte nyligen debutalbumet Extravaganser.

KMR Studios

Det var i somras som Johan hade som mål att skapa och släppa en låt på en dag. Det blev så inspirerande och roligt att det ledde till ett helt album på tio låtar allt som allt. När man väl skruvat på kreativiteten är det lika bra att låta den flöda. Det gjorde att musiken blev spontan och mindre polerad. Även texterna blev spontana och fick ta form under några minuter för att sedan spelas in i en tagning.

Från albumet han du här lyssna på inledande Nu eller aldrig. En låt i synthpopens tecken med skön basgång och synthslinga. Låten i sig kan ses som en inledning till hela projektet att bara köra och göra något. Nu eller aldrig!

Om du uppskattar stilen på låten så kommer du nog även gilla hela albumet som du når via länkarna här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.