HOMM eller Halls Of My Mansion är Carter Murphys debutsingel. Denna pop-R&B-låtar mixar snygga rytmer och snares med luftiga ackord färgade med sjuor och maj-ackord. Helt klart en läcker singel om ni frågar mig. HOMM talar om hur vi ibland kan känna oss vilsna, men måste tillåta oss att landa i den känslan för att därefter komma ut starkare på andra sidan. Singeln uppmanar till att försöka ändra på sitt eget mindset och förespråkar positivitet. Utmaningar, uthållighet och utveckling är något som människor oavsett ålder kan förlika sig med och därför blir HOMME en låt som träffar med många.

Nordiska Favoriter

Debutspåret skrevs under pandemin och är resultatet av Carters egna kamp med att övervinna sina svagheter och finna kreativ styrka genom isolering. Med över 30 i ryggsäcken är hon nu reda att ta steget ut som artist och först ut är alltså HOMM.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011