HOMM eller Halls Of My Mansion är Carter Murphys debutsingel. Denna pop-R&B-låtar mixar snygga rytmer och snares med luftiga ackord färgade med sjuor och maj-ackord. Helt klart en läcker singel om ni frågar mig. HOMM talar om hur vi ibland kan känna oss vilsna, men måste tillåta oss att landa i den känslan för att därefter komma ut starkare på andra sidan. Singeln uppmanar till att försöka ändra på sitt eget mindset och förespråkar positivitet. Utmaningar, uthållighet och utveckling är något som människor oavsett ålder kan förlika sig med och därför blir HOMME en låt som träffar med många.

Dolby Atmos

Debutspåret skrevs under pandemin och är resultatet av Carters egna kamp med att övervinna sina svagheter och finna kreativ styrka genom isolering. Med över 30 i ryggsäcken är hon nu reda att ta steget ut som artist och först ut är alltså HOMM.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.