Det har varit mycket vampyrtema i bloggen senaste tiden. Ett tecken på att vi är inne i spökmånaden skulle man kunna säga.

KMR Studios

Kara Connolly sjunger om en viss typ av vampyrer på Emotional Vampires. Det handlar om den där typen av människor som verkligen suger all must och energi ur en.

Kara berättar för oss:

”En Emotional Vampire är någon som får ökad energi från dem som är medkännande, ser det goda i andra och som sannolikt ger ett lyssnande öra. Problemet är att de lämnar dem de möter utmattade och tömda på sin känslomässiga energi och ändå fortsätter att ta och gör fler uttag än insättningar.”

Känner du igen typen? Alla har väl en eller två i sin bekantskapskrets som är just den typen av vampyr. Som man blir helt emotionellt trött av att umgås med. Kul att de alla fått en låt.

Resultatet här är en härligt lekfull och medryckande poplåt med härlig text. Borde definitivt passa fans av bland annat Taylor Swift och Carly Rae Jepsen.

”Jag skrev den här låten som en påminnelse till mig själv och andra om att det är ok och till och med nödvändigt att sätta gränser och/eller skära bort någon ur ditt liv som kräver konstant uppmärksamhet, aldrig tar ansvar och/eller alltid är i en kris. Det har varit en livslång utmaning för mig eftersom jag är naturligt en givare och har väldigt svårt att säga ”nej” eller göra andra besvikna, men jag har upptäckt att jag då inte har någon tid, energi eller pengar över för mig själv och mina egna mål, drömmar och liv. Jag hoppas att den här låten fungerar som ett tecken för mina medmänniskor och empater där ute att prioritera sitt eget välbefinnande, som vi ofta sätter oss själva sist.”

Du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.