Australiska Saint Barae visar på en innerlig sårbarhet när han ger oss den ärliga Boys don’t cry. Här blandar artisten pop och punk på sitt alldeles egna sätt. Låten bärs fram av skimrande elgitarrer och live-trummor. Producerad tillsammans med världskända producenterna Jared Adlam och Leon Zervos är låten ett smakprov från vad som komma ska på sångarens EP CRYBOY. Klanderfritt växlar sångaren mellan falsett och mjuka vokaler för att förstärka den sårbara känslan.

Följ på Apple Music

Boys don’t cry handlar om att jag är tillräckligt stark att erkänna att jag inte mår bra. Efter ett 5-årigt förhållande har jag insett att min mentala hälsa inte var på ett bra ställe och många problem som jag trodde att jag hade löst från när jag var tonåring började dyka upp igen. Det är också delvis en kommentar till det maskulina egot och hur i synnerhet vi män kämpar med att kommunicera våra känslor av att vara isolerad och deprimerad. Jag ville befria mig själv från den där känslan av att inte vara bra nog att älska. Jag är tillräcklig.”

Saint Barae

Högt flygande och bitvis euforiskt är detta en låt som tillslut landar precis på rätt ställe. Varenda ord sångaren sjunger känns genuint och gör det till en ostoppbar indiepoplåt. Det är med spänning vi inväntar kommande EP.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011