Stora pukor och stort reverb öppnar Lorettas nya singel Dad’s Mercedes. Med klös i rösten och popig melodi kontrasterar bandet det bästa av två världar och sammanför indierock med pop. Textmässigt talar singeln om ung förälskelse mellan två individer som tillsammans upptäcker och utvecklar sin relation till en helt ny nivå. Lika fartfylld som ljudbilden är lika galloperande är känsloregistret som låten sträcker sig över. Det finns väl inget vackrare än att kasta sig ut med vetskapen om att någon annan alltid fångar en!?

DOLBY ATMOS

”Låten kommer från ett lyckligt ställe där ingenting känns som att det behöver vara för allvarligt. Vi såg till att fånga den känslan ljudmässigt och det behövde kännas ungdomligt.”

Loretta

Ungdomligt, frisläppt och kanske smått naivt. Kalla det vad ni vill, men jag vill spring på öppna fält med min kärlek i handen när jag hör den här låten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011