Stora pukor och stort reverb öppnar Lorettas nya singel Dad’s Mercedes. Med klös i rösten och popig melodi kontrasterar bandet det bästa av två världar och sammanför indierock med pop. Textmässigt talar singeln om ung förälskelse mellan två individer som tillsammans upptäcker och utvecklar sin relation till en helt ny nivå. Lika fartfylld som ljudbilden är lika galloperande är känsloregistret som låten sträcker sig över. Det finns väl inget vackrare än att kasta sig ut med vetskapen om att någon annan alltid fångar en!?

Popmuzik Lover

”Låten kommer från ett lyckligt ställe där ingenting känns som att det behöver vara för allvarligt. Vi såg till att fånga den känslan ljudmässigt och det behövde kännas ungdomligt.”

Loretta

Ungdomligt, frisläppt och kanske smått naivt. Kalla det vad ni vill, men jag vill spring på öppna fält med min kärlek i handen när jag hör den här låten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.