STÄMMOR! Oh my god! 18-åriga Véyah golvar mig med sina självklara R&B/soul-vokaler när hon sjunger om att inse någons sanna jag. Singeln Almost markerar artistens andra släpp och är hennes mest självklara hitintills.

Popmuzik Podcast

Född i Indien, men uppvuxen strax utanför New York blandar sångerskan sitt Bollywood-arv med amerikanska referenser som Mariah, Beyonce och Drake. Efter att ha postat sina covers på bland annat TikTok fick bloaget The Heavy Group nys om talangen och signerade henne på stört. En tid senare är vi här och Véyah är redo att äntra rampljuset som den stjärna hon är. Det är med spänning vi följer artistens resa. Jag kan redan nu känna att det doftar superstjärna.

Luta er tillbaka och njut av denna tonen i hennes röst som påminner om de levande R&B-legenderna. Mitt absoluta favoritparti där jag smälter är 1:15 sekunder in.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.