Kärlek är ändå det finaste sim finns.
Med singeln Hela du hela tiden vill Nina Bring hylla sin pojkvän och artisten Hugo Andersson.
Här sjunger Nina om hur hon vill dela alla stunder med honom. Bra som dåliga. Att man helt enkelt finns där för varandra i alla lägen.

Dolby Atmos

Låten i sig skrevs under hösten 2021och just meningen “hela du hela tiden” var grunden till låten som Nina tog med sig till studion och sedan arbetade på tillsammans med producenten Sophie Verdonk.

Resultatet är en bubblande poplåt med härligt upplyftande känsla där man blir helt lycklig av den sprudlande kärlek som Nina sjunger om. Du vet, den där kärlek som bara finns på film. Men även mellan pop-paret Nina och Hugo.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.