Kärlek är ändå det finaste sim finns.
Med singeln Hela du hela tiden vill Nina Bring hylla sin pojkvän och artisten Hugo Andersson.
Här sjunger Nina om hur hon vill dela alla stunder med honom. Bra som dåliga. Att man helt enkelt finns där för varandra i alla lägen.

DOLBY ATMOS

Låten i sig skrevs under hösten 2021och just meningen “hela du hela tiden” var grunden till låten som Nina tog med sig till studion och sedan arbetade på tillsammans med producenten Sophie Verdonk.

Resultatet är en bubblande poplåt med härligt upplyftande känsla där man blir helt lycklig av den sprudlande kärlek som Nina sjunger om. Du vet, den där kärlek som bara finns på film. Men även mellan pop-paret Nina och Hugo.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011