Spänn fast er för nu går det undan vill jag lova! Noelle slår på stora trumman och tar med oss på ett fartfyllt äventyr i låten Cold killer. Till 80-talsdoftande produktion, virvlande syntar och elektroniska trummor är detta en explosiv lyssning som bär med sig en grymt stark melodi. Tankarna förs till Dua Lipas enormt framgångsrika platta Future Nostalgia, vilket är en stor komplimang.

Popmuzik Podcast

Uppvuxen i en familj och ett samhälle där musiken stod i centrum är noelles musikaliska influenser många. Husgudarna har bland annat varit Nat King Cole och Sarah Vaughan. Sångerskan har tagit med sig alltifrån organiska till elektroniska inslag i sitt eget musicerande. Musiken skriver hon uteslutande från sitt piano där noelle finner ro att uttrycka sina känslor och blotta sitt innersta.

Den aktuella låten är en hommage till alla som kärat ner sig i en riktig player. Artisten menar på att många allt för ofta lägger sin tillit och hjärta i någons händer som inte förtjänar det.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.