Spänn fast er för nu går det undan vill jag lova! Noelle slår på stora trumman och tar med oss på ett fartfyllt äventyr i låten Cold killer. Till 80-talsdoftande produktion, virvlande syntar och elektroniska trummor är detta en explosiv lyssning som bär med sig en grymt stark melodi. Tankarna förs till Dua Lipas enormt framgångsrika platta Future Nostalgia, vilket är en stor komplimang.

Nordiska Favoriter

Uppvuxen i en familj och ett samhälle där musiken stod i centrum är noelles musikaliska influenser många. Husgudarna har bland annat varit Nat King Cole och Sarah Vaughan. Sångerskan har tagit med sig alltifrån organiska till elektroniska inslag i sitt eget musicerande. Musiken skriver hon uteslutande från sitt piano där noelle finner ro att uttrycka sina känslor och blotta sitt innersta.

Den aktuella låten är en hommage till alla som kärat ner sig i en riktig player. Artisten menar på att många allt för ofta lägger sin tillit och hjärta i någons händer som inte förtjänar det.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011