Med en funkig disco-produktion som doftar Jungle och Parcels skapar Rayowa absolut partystämning med singeln Believe. Med brass, funkiga gitarrer, körer och en jävla ös blir detta en fusion av 70- och 20-tal. Det är liksom bara att sätta på sig din finaste vita kostym och dansa loss på dansgolvet.

Nordiska Favoriter

Rayowa är en trio av bröderna Dan, Reece och Luke Baker från Essex. De släppte EP:n Keepin’ Me Under 2020 och nu är det dags att följa upp med EP:n Believe.

Om arbetet med EP:n berättar bandet för bloggen:

”De fyra låtarna på den här EP:n omfattar tillsammans budskapet om att behålla tron, oavsett hur svåra omständigheterna du befinner dig i är, och därför kändes det naturligt att EP:n fick namnet Believe.

Musikaliskt ville vi tänja bortom gränserna för disco vi utforskade på vår första EP och visa upp ett bredare utbud av influenser inklusive RnB, Soul och Funk. Vårt mål var att skapa något som låter fräscht och modernt men som också känns lika bekant och tidlöst som din favorit på skiva.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.