Med en funkig disco-produktion som doftar Jungle och Parcels skapar Rayowa absolut partystämning med singeln Believe. Med brass, funkiga gitarrer, körer och en jävla ös blir detta en fusion av 70- och 20-tal. Det är liksom bara att sätta på sig din finaste vita kostym och dansa loss på dansgolvet.

Favoriter Apple Music

Rayowa är en trio av bröderna Dan, Reece och Luke Baker från Essex. De släppte EP:n Keepin’ Me Under 2020 och nu är det dags att följa upp med EP:n Believe.

Om arbetet med EP:n berättar bandet för bloggen:

”De fyra låtarna på den här EP:n omfattar tillsammans budskapet om att behålla tron, oavsett hur svåra omständigheterna du befinner dig i är, och därför kändes det naturligt att EP:n fick namnet Believe.

Musikaliskt ville vi tänja bortom gränserna för disco vi utforskade på vår första EP och visa upp ett bredare utbud av influenser inklusive RnB, Soul och Funk. Vårt mål var att skapa något som låter fräscht och modernt men som också känns lika bekant och tidlöst som din favorit på skiva.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011