Den London-baserade artisten Ace Rosewall ger oss medryckande och lättsam pop med sin senaste singel Tattoo (Of your name). Här bjuder artisten oss på upplyftande sommarpop om flyktig och lite naiv kärlek som sitter kvar i form av en tatuering med personens namn.

Popmuzik Podcast

Jag gillade känslan i låten. Beatet och produktionen doftar 80-tal och är härligt dansant. Energin är som sagt perfekt för en sensommarlåt och det är en låt som jag tror de flesta kommer att ta till sig omedelbart.

Tattoo (Of your name) är tagen från Ace kommande EP som släpps under nästa år.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011