LEEN följer upp den emotionella singeln Still make your tea som du kunde uppleva och läsa mer om i bloggen i våras. Nu är den Stockholms-baserade artisten aktuell med Way too loud. En medryckande och skönt rytmisk poplåt som handlar om ett destruktivt förhållande och om styrkan att lämna det. En låt som i början inspirerats av singeln IDGAF med Dua Lipa, men som också starkt färgats av den globala kvinnokamp som är viktig för LEEN.

Skicka in din musik

Om singeln berättar den syrianska artisten för bloggen:

”Idén kom från önskan att skriva något om hur kvinnor inte fick tala lika högt som män.
Där jag växte upp kritiserade människor och samhället alltid kvinnor som hade en hög röst inklusive mig, kvinnor som talade för sina rättigheter.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011