LEEN följer upp den emotionella singeln Still make your tea som du kunde uppleva och läsa mer om i bloggen i våras. Nu är den Stockholms-baserade artisten aktuell med Way too loud. En medryckande och skönt rytmisk poplåt som handlar om ett destruktivt förhållande och om styrkan att lämna det. En låt som i början inspirerats av singeln IDGAF med Dua Lipa, men som också starkt färgats av den globala kvinnokamp som är viktig för LEEN.

Apple Music Svensk Pop

Om singeln berättar den syrianska artisten för bloggen:

”Idén kom från önskan att skriva något om hur kvinnor inte fick tala lika högt som män.
Där jag växte upp kritiserade människor och samhället alltid kvinnor som hade en hög röst inklusive mig, kvinnor som talade för sina rättigheter.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.