Alta Falls släppte bara för några månader sedan singeln Trust me som du även kunde hör här i bloggen. Redan nu är de tillbaka igen med sköna singeln The space in between.

Följ på Apple Music

Tempot är något lägre än vad de brukar leverera, men soundet bibehåller de. Lyxiga syntar, organiska beats och en knivskarp text är vad som utgör grunden i den aktuella låten. Här målar duon upp hur energin mellan två själsfränder ibland är så påtaglig att det slår gnistor om den. Till ett pulserande tempo drivs låten framåt på ett sätt som efterliknar hjärtslag. I mina öron ett klockrent produktionsval som också resulterar i en intressant lyssning.

” Det här är en riktigt bra kärlekslåt. Den bär också på en fin avvägning mellan nutid och 80-tal.

Alta Falls

Baserade i Brisbane skapar duon Alta Falls hjärtskärande indie med starka melodier. Deras självklara image och tydliga ljudbild är något vi så småningom även kommer få ta del av på en EP. Dock dröjer den något. Men tills dess får vi hålla tillgodo med The space in between.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.