Thomas Dickens är frontperson i Blondeking, som tar oss tillbaka till det magiska 80-talet med sin musik.

Skicka in din musik

Just nu är artisten aktuell med singeln In that moment. En låt som målar upp ett snyggt arrangemang och en produktion som gav mig lite Pet Shop Boys-känsla. Varma synthar, tillsammans med snygg melodi som ger en vemodig och romantisk känsla, vilket jag alltid uppskattar i musik. Resultatet blev med det väldigt filmiskt.

In that moment i sig handlar om resan genom livet och döden. Stora ämnen och känslor, skulle man kunna säga. Du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011