Color Theory eller vid tilltalsnamn mer känd som Brian Hazard är syntpopartisten från Los Angeles som skriver musik till både sig själv och andra. Som producent har hans musik lyssnats på över fem miljoner gånger! Med sitt egna projekt är han känd för melankolisk synthwave.

Svensk Pop

På nya singeln Just an echo hör vi artisten utforska 80-talets pulserande syntpop. Detta görs tillsammans med brittiska Minute Taker. I låten talar de två musikskaparna om upplevelserna kring depression men vill skänka tröst i att allting ordnar sig i sinom tid.

”När sinnet bearbetar en smärtsam händelse blir vågorna av sorg och trauma starkare för varje gång de dyker upp igen, lekt ett eko.”

Color Theory

Det eko son sjungs om i denna atmosfäriska poplåt är alltså det som dina egna tankar kan skapa. Till virvlande syntar och tydlig melodi illustreras detta på ett gripande men popigt sätt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.