Härliga retrosound och lekfulla synthmelodier får vi när .blip släpper singeln Ray. Låten är som att dyka ner i 80-talet TV-spel och nu uppleva det i kristallklart ljud. Långt ifrån den gamla TV:ns sprakiga mono. Till det har .blip lagt in en hel del moderna element, så den ska tilltala dagens generation lyssnare.

Nordiska Favoriter

Låten i sig är skönt dansant när den byggs upp av synthar, elgitarrer och en del mörka beats. Allt influerats av klassiker som The Terminator, Megaman, The Weeknd, E.T., Frank Ocean, Shadow of the Ninja och otaliga fler 80-tals filmer. Jag blev i alla fall lycklig av både nostalgin och synthproduktionen. Det lär du med bli, så klicka igång och lyssna här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.