Redo att älska dig likt en galen person! Ibland kan kärleken helt klart göra saker med oss som inte går att styra. Till rosa rosor, glittrande överdåd och spets ger multiplatina-säljande artisten Mimoza oss singeln Madly. Till skillnad från vanliga kärlekshistorier utforskar denna låt självkärlek och vikten av att veta sitt eget värde.

Skicka in din musik

Madly omfattar en intensiv djupa känslor som smärta, hjärtesorg och styrka, allt på en och samma låt.”

Mimoza

Med svulstiga pianoackord och breda syntar skapas en stark lyssning som knyts ihop av sångarens självklara stämma och lysande melodi. Just temat självkärlek är något som ligger artisten nära om hjärtat och är genomgående för många av hennes låtar. På tillhörande video vill sångren skapa tydliga symboler för hur vi romantiserar bilden av kärlek till någon annan.

”Mitt koncept för videon var ”modern romantik.” Jag tror att vi ofta romantiserar hur vackert livet skulle vara om en viss person blev kär i oss, men tänk om vi romantiserade att bli kära i oss själva först?” Vi måste alltid bära en krona, även med ett brustet hjärta, den viktigaste relationen är den vi har med oss ​​själva.”

Mimoza

För den med tränat pop-öra kanske ni känner igen melodispråket något från Ava Max. Vilket absolut inte är ett sammanträffande då Mimoza skrev hiten Kings & Queens.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011