Redo att älska dig likt en galen person! Ibland kan kärleken helt klart göra saker med oss som inte går att styra. Till rosa rosor, glittrande överdåd och spets ger multiplatina-säljande artisten Mimoza oss singeln Madly. Till skillnad från vanliga kärlekshistorier utforskar denna låt självkärlek och vikten av att veta sitt eget värde.

Popmuzik Popcast

Madly omfattar en intensiv djupa känslor som smärta, hjärtesorg och styrka, allt på en och samma låt.”

Mimoza

Med svulstiga pianoackord och breda syntar skapas en stark lyssning som knyts ihop av sångarens självklara stämma och lysande melodi. Just temat självkärlek är något som ligger artisten nära om hjärtat och är genomgående för många av hennes låtar. På tillhörande video vill sångren skapa tydliga symboler för hur vi romantiserar bilden av kärlek till någon annan.

”Mitt koncept för videon var ”modern romantik.” Jag tror att vi ofta romantiserar hur vackert livet skulle vara om en viss person blev kär i oss, men tänk om vi romantiserade att bli kära i oss själva först?” Vi måste alltid bära en krona, även med ett brustet hjärta, den viktigaste relationen är den vi har med oss ​​själva.”

Mimoza

För den med tränat pop-öra kanske ni känner igen melodispråket något från Ava Max. Vilket absolut inte är ett sammanträffande då Mimoza skrev hiten Kings & Queens.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.