Mack Imagine består av Matthew Zeko och Jack Brady. Under pandemin bestämde sig de båda musikerna för att sluta göra covers och skapa något alldeles eget. Genom att sammanföra sina livserfarenheter och musikaliska inspirationskällor formades ett eget sound. Läckra gitarrer, snygga trummor och hookiga melodier är deras signum. Nya singeln Girl of my dreams är inget undantag och varvar mjuka vokaler med laserskarp produktion som passar perfekt in i dagens popklimat.

Svensk Pop Apple Music

Låten talar om att falla riktigt hårt för någon. Ni vet sådär handlöst som om marken öppnar sig under en. Verserna är medvetet utformade med en mer mjuk ljudbild för att representera de lugnare mer ömsinta stunderna. Medan refrängerna är något mer energiska och talar om de mer händelserika delarna av förhållandet.

”Vi tror verkligen att många människor kan relatera och engagera sig i den här låten. Särskilt då den talar om att bli kär i den modern tidsåldern.”

Mack Imagine
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011