Multiinstrumentalist, vokalist, låtskrivare, producent och artist! Finns det något ili inte är.
Sedan 9 års ålderhar sångerskan stått på diverse scener runtom hela England. Hon har tidigare medverkat i X Factor där hon kom på en hedrande fjärdeplats. Sedan tävlingen har hon jobbat intensivt för att omforma sitt artisteri och skapa något alldeles unikt. Resultatet är ili. Genom sin sångröst och ärliga berättelser skapar hon en stark kontakt med sin fans och ser vikten av att vara ärlig i sitt artisteri.

Dolby Atmos

Nya singeln Time goes by är en avskalad pianoballad som försätter lyssnaren i ett tyngdlöst tillstånd. Sångarens fjäderlätta stämma mot de luftiga ackorden skapar ett unikt möte som får en att vilja lyssna om och om igen. Låten är skriven från en plats av sanning och skildrar hur tiden ibland kan försvinna mellan ens fingrar.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.