För detta inlägg tar vi oss till New York City. Där hittar vi artisten och producenten Magz som här är aktuell med singeln I don’t like you at night.

Svensk Pop Apple Music

Här bjuder sångerskan oss på en låt om att vara förälskad i en missbrukare. Att försöka se bortom lögnerna och hemligheterna, samt att ta sig igenom den emotionella berg- och dalbana personen besitter. Att önska personen kunde välja livet framför droger och alkohol. Men ändå håller man fast vid personen, för kärleken är starkare.

Resultatet är en gripande och drömliknande poplåt där Magz mjuka popröst guidar oss igenom hennes tankar.
Låten i sig är första smakprovet från artistens kommande debut-EP.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011