Härligt funkig produktion och medryckande känsla ger Miles Arnell oss när artisten här släpper loss sin senaste singeln You had me at goodbye.

Skicka in din musik

På singeln sjunger den amerikanska artisten om att känna skuld och ångest över att ha lämnat den där speciella personen. Det leder till den i mitt tycke lysande titeln You had me at goodbye. Du vet när det verkligen gått upp för en att ”vad fan håller jag på med?”

Låten är skriven av artisten tillsammans med Stefan Poole och Dante Bowden samt Sara Allen, som bland annat varit med och skrivit klassiker som Maneater och You make my dreams med Hall & Oates. Resultatet mixar ihop den funkiga och souliga 70-talsmusiken med dagens mer polerade pop och resultatet hör du här.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011