John Gallen tar oss med till en mer bekymmersfri tid. En tid när pressen inte var lika stor och vi hade säkrare jobb. Vi tar oss helt enkelt 50 år tillbaka i tiden, till 70-talet.

Följ på Apple Music

Singeln 1970s ger oss funkig pop med skön brass och upplyftande känsla medan John minns årtiondet. Det blir en härlig promenad längs minnenas boulevard varesig du upplevt tidsepoken personligen, eller via olika medier. Men också en insikt om att allt inte är bättre nu.

1970s är tagen från artistens album med samma namn som släpptes i våras och nu är det som sagt dags för alla att upptäcka titelspåret som singel.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011