John Gallen tar oss med till en mer bekymmersfri tid. En tid när pressen inte var lika stor och vi hade säkrare jobb. Vi tar oss helt enkelt 50 år tillbaka i tiden, till 70-talet.

Popmuzik Popcast

Singeln 1970s ger oss funkig pop med skön brass och upplyftande känsla medan John minns årtiondet. Det blir en härlig promenad längs minnenas boulevard varesig du upplevt tidsepoken personligen, eller via olika medier. Men också en insikt om att allt inte är bättre nu.

1970s är tagen från artistens album med samma namn som släpptes i våras och nu är det som sagt dags för alla att upptäcka titelspåret som singel.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.