John Gallen tar oss med till en mer bekymmersfri tid. En tid när pressen inte var lika stor och vi hade säkrare jobb. Vi tar oss helt enkelt 50 år tillbaka i tiden, till 70-talet.

Favoriter Apple Music

Singeln 1970s ger oss funkig pop med skön brass och upplyftande känsla medan John minns årtiondet. Det blir en härlig promenad längs minnenas boulevard varesig du upplevt tidsepoken personligen, eller via olika medier. Men också en insikt om att allt inte är bättre nu.

1970s är tagen från artistens album med samma namn som släpptes i våras och nu är det som sagt dags för alla att upptäcka titelspåret som singel.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011