Fall for anything experimenterar Londonartisten Lexie Carroll med en mer optimistisk ljudbild än tidigare. Något hon själv väljer att kalla indiepop rätt och slätt. Den aktuell singeln presenterar en lekfull ljudbild som skildrar ett förhållande där båda personerna vacklar fram och tillbaka på grund av oklara signaler. 

Dolby Atmos

”Jag skrev Fall for anything om att vara i ett förvirrande förhållande där du inte är säker på var du står. När den andra personen inte ger mycket tillbaka, men ändå flirtar med dig, vilket kan vara ganska frustrerande!”

Lexie Carroll

Endast 17 år gammal är Lexie en klart lysande stjärna på indie-himlen. Fortfarande tonåring utforskar hennes musik hur det är att vara ung i dagens samhälle. Men hon vill inte stanna för länge i melankoli utan ser hoppfullt på tillvaron genom sin glittrande musik. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.