Från första stund håller Tim Qualls mig klistrad vid hörlurarna genom den mystiska singeln Grave. Slimmade verser med snygg elektronisk bas bereder vägen för en explosionsartad refräng där sångarens stämma får skina. Tittar vi närmare på texten talar den om rädslan för att skapa nya relationer och öppna sig för någon. Artisten fortsätter…

Nordiska Favoriter

Att dela de bra, dåliga och fula delarna av dig själv med en ny person kan vara skrämmande och göra att du känner dig utsatt. Grave är som en påminnelse om att alla har någon typ av skelett i garderoben, och att ibland luta sig in i rädslan för att avslöja dessa hemligheter kommer att göra dig fri. 

Tim Qualls

Det aktuella släppet markerar den andra singeln från artistens kommande debutalbum och lovar gott inför vad som komma ska.

Tim Qualls

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011