Från första stund håller Tim Qualls mig klistrad vid hörlurarna genom den mystiska singeln Grave. Slimmade verser med snygg elektronisk bas bereder vägen för en explosionsartad refräng där sångarens stämma får skina. Tittar vi närmare på texten talar den om rädslan för att skapa nya relationer och öppna sig för någon. Artisten fortsätter…

Dolby Atmos

Att dela de bra, dåliga och fula delarna av dig själv med en ny person kan vara skrämmande och göra att du känner dig utsatt. Grave är som en påminnelse om att alla har någon typ av skelett i garderoben, och att ibland luta sig in i rädslan för att avslöja dessa hemligheter kommer att göra dig fri. 

Tim Qualls

Det aktuella släppet markerar den andra singeln från artistens kommande debutalbum och lovar gott inför vad som komma ska.

Tim Qualls

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.