Norska Trevis hade drömmen om att bli fotbollsspelare vid 15 års ålder och tränade med Manchester Uniteds ungdomsakademi. Dessvärre kom skador emellan och drömmen om en karriär som fotbollsspelare splittrades. Det som följde var depression, men sån tur var hittade sångaren musiken. Som sextonåring svepte R&B fenomenet in i musikbranschen och satte omedelbart sin prägeln som låtskrivare som producenter. Med inspiration från sin idoler har han skapat något eget. Bosatt mellan Oslo och Los Angeles har Trevis på senare tid finslipat sitt sound och scenspråk.  

Popmuzik Lover

Singeln Let me know är plockad från hans helt nya EP Floor Plan. Svag för R&B och läckra beats fångar den omedelbart mitt intresse. Den djupa basen och snygga rytmen från kicken skapar en riktigt skön lyssning där sångaren lägger en oklanderlig top-line. 

”Floor Plan är den bästa återspeglingen av vem jag är som konstnär just nu. Det är början, kärnan och planen för min karriär. När jag var yngre spelade min far folk/indie-gitarr. När jag var 16 år gammal, flyttade jag till USA på egen hand. Jag gick på gymnasiet i Los Angeles, där den mesta musiken jag hörde var Hip-Hop, Trap och R&B. Jag vill att lyssnarna ska känna de toppar och dalar i varje låt fått mig att känna. Floor Plan är baserad på en berättelse om en tjej och de situationer vi gick igenom.” 

Trevis

Gillar ni R&B ska ni absolut lyssna in den här EP:n vars fokussingel helt klart representerar den artist Trevis är och vill vara. Tillhörande musikvide ser ni här i bloggen.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.