Pop med inspiration från 70- och 80-talet? Lägg därtill lite kvinnlig empowerment och moderna inslag så får vi singeln Modern art. Med prat-sång och klockren attityd påminner Skylar Lee om stjärnor som Dua Lipa. Verserna bär på mer komplex melodi för att därefter öppna upp till en hookig och stor refräng. Funk blandas med disco och jag kan verkligen inte sitta still!

Popmuzik Lover Patreon

Som kvinna känner jag att vi lägger viker mycket mer än vi borde. Det är så lätt för oss att säga, ”Kanske jag inte var tillräckligt bra” eller ”Om jag bara var snyggare’ eller till och med ’Tänk om någon annan är bättre än jag?’ Det här gäller alltifrån relationer, uppbrott, karriärer till vad som. Men jag tror att det är så viktigt att erkänna att var och en av oss är ett konstverk på vårt egen rätt. Och om någon försöker säga annorlunda så är vi ett mästerverk”

Skylar Lee

Klicka igång denna givna hit här nedan och dansa loss tillsammans med Skylar Lee.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011