Pop med inspiration från 70- och 80-talet? Lägg därtill lite kvinnlig empowerment och moderna inslag så får vi singeln Modern art. Med prat-sång och klockren attityd påminner Skylar Lee om stjärnor som Dua Lipa. Verserna bär på mer komplex melodi för att därefter öppna upp till en hookig och stor refräng. Funk blandas med disco och jag kan verkligen inte sitta still!

Apple Music Svensk Pop

Som kvinna känner jag att vi lägger viker mycket mer än vi borde. Det är så lätt för oss att säga, ”Kanske jag inte var tillräckligt bra” eller ”Om jag bara var snyggare’ eller till och med ’Tänk om någon annan är bättre än jag?’ Det här gäller alltifrån relationer, uppbrott, karriärer till vad som. Men jag tror att det är så viktigt att erkänna att var och en av oss är ett konstverk på vårt egen rätt. Och om någon försöker säga annorlunda så är vi ett mästerverk”

Skylar Lee

Klicka igång denna givna hit här nedan och dansa loss tillsammans med Skylar Lee.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.