Pop med inspiration från 70- och 80-talet? Lägg därtill lite kvinnlig empowerment och moderna inslag så får vi singeln Modern art. Med prat-sång och klockren attityd påminner Skylar Lee om stjärnor som Dua Lipa. Verserna bär på mer komplex melodi för att därefter öppna upp till en hookig och stor refräng. Funk blandas med disco och jag kan verkligen inte sitta still!

Popmuzik Lover

Som kvinna känner jag att vi lägger viker mycket mer än vi borde. Det är så lätt för oss att säga, ”Kanske jag inte var tillräckligt bra” eller ”Om jag bara var snyggare’ eller till och med ’Tänk om någon annan är bättre än jag?’ Det här gäller alltifrån relationer, uppbrott, karriärer till vad som. Men jag tror att det är så viktigt att erkänna att var och en av oss är ett konstverk på vårt egen rätt. Och om någon försöker säga annorlunda så är vi ett mästerverk”

Skylar Lee

Klicka igång denna givna hit här nedan och dansa loss tillsammans med Skylar Lee.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.