Den norska artisten Hege Bjerk bjuder in Tommy Fredvang för att tillsammans leverera den känslomässiga balladen Blindvei.

Följ på Apple Music

Från en avskalad inledning byggs låten sedan upp med stora trummor och vacker melodi som gör låten till en riktig filmisk godbit vill jag lova. Det blir också en snygg kontrast mellan artisternas röster som gifter sig perfekt till arrangemanget här.

Låten i sig handlar om en relation som inte längre funkar. Där kärleken ebbat ut och allt hamnat i en återvändsgränd, trots att man gjort allt för att försöka få det att funka.
Det blir en låt som kommer att ge dig gåshud vill jag lova.

Blindvei är skriven av Hege Bjerk tillsammans med Jonah Bjerga och Jakob Wredstrøm. För produktionen står John Samuel Gerhart och Jakob Wredstrøm. Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011