Jag älskar ju de där pulserande poplåtarna med en synthig produktion. När produktionen har ett skönt driv av trummaskinen samt melodin byggs upp av mjuka synthar.

Följ på Apple Music

Det är precis det vi får när den amerikanske artisten Liam Jones ger oss singeln Nice guy.
Drivet gör låten till en perfekt bilkörarlåt, samt att den borde passa perfekt i en romcom på Netflix. Framförallt det sista alternativet när låten skulle passa perfekt i slutet av filmens andra akt och vår hjälte känner att hen inte kan fortsätta vara den där snälla helyllepersonen hela tiden i en relation som håller på att krackelera. Det är helt enkelt dags att visa ens lite bestämda sida och vara ärlig för situationen. Att inte försöka vara snäll, utan mer realist.

Nice guy är debutsingeln för Herr Jones och personligen kan jag inte vänta på att höra mer av denna artist, för just Nice guy är som sagt lysande!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.