Jag älskar ju de där pulserande poplåtarna med en synthig produktion. När produktionen har ett skönt driv av trummaskinen samt melodin byggs upp av mjuka synthar.

Apple Music Svensk Pop

Det är precis det vi får när den amerikanske artisten Liam Jones ger oss singeln Nice guy.
Drivet gör låten till en perfekt bilkörarlåt, samt att den borde passa perfekt i en romcom på Netflix. Framförallt det sista alternativet när låten skulle passa perfekt i slutet av filmens andra akt och vår hjälte känner att hen inte kan fortsätta vara den där snälla helyllepersonen hela tiden i en relation som håller på att krackelera. Det är helt enkelt dags att visa ens lite bestämda sida och vara ärlig för situationen. Att inte försöka vara snäll, utan mer realist.

Nice guy är debutsingeln för Herr Jones och personligen kan jag inte vänta på att höra mer av denna artist, för just Nice guy är som sagt lysande!

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.