Fotograf till vardags men artist by night. Sångaren ac demarco är queer producenten som har många strängar på sin lyra. Med en pappa som snurrs otaliga vinylskivor på nattklubbar i det stora äpplet, växte hon upp mitt i musikens epicentrum. Utgångspunkten i musiken är artistens egna visioner och drömmar. Någonstans i gränslandet mellan verklighet och fiktion målar hon sin svävande indiepop. Igenom det egna artisteriet önskar ac skildra ikoniska bilder av populära kvinnliga artister hon själv beundrar. 

DOLBY ATMOS

Nya singeln SINK/SWIM är en elektronsik popkaramell som uttrycker hur viktigt det är att hålla fast i de människor vi älskar. Särskilt de dagar när det kan kännas som att livet är fullt av sorg och smärta. Produktionen är likt en diskokula skimrande och full med mjuk bas och tydliga syntar. Uppdraget är enkelt, få lyssnaren att röra på sig så mycket som möjligt. Lyckas hon? Absolut! 

För att boosta singeln ytterligare skapade dessutom artisten en interaktiv webbsida som uppdaterades dagligen fram till releasedatumet.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011