Fotograf till vardags men artist by night. Sångaren ac demarco är queer producenten som har många strängar på sin lyra. Med en pappa som snurrs otaliga vinylskivor på nattklubbar i det stora äpplet, växte hon upp mitt i musikens epicentrum. Utgångspunkten i musiken är artistens egna visioner och drömmar. Någonstans i gränslandet mellan verklighet och fiktion målar hon sin svävande indiepop. Igenom det egna artisteriet önskar ac skildra ikoniska bilder av populära kvinnliga artister hon själv beundrar. 

Apple Music

Nya singeln SINK/SWIM är en elektronsik popkaramell som uttrycker hur viktigt det är att hålla fast i de människor vi älskar. Särskilt de dagar när det kan kännas som att livet är fullt av sorg och smärta. Produktionen är likt en diskokula skimrande och full med mjuk bas och tydliga syntar. Uppdraget är enkelt, få lyssnaren att röra på sig så mycket som möjligt. Lyckas hon? Absolut! 

För att boosta singeln ytterligare skapade dessutom artisten en interaktiv webbsida som uppdaterades dagligen fram till releasedatumet.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.