Nu på fredag släpper Black Light White Light albumet The Admirer. Men innan det dimper ner i din musiktjänst släpper de låten A mutual love.

Popmuzik Lover Patreon

Här bjuds vi på en 60-talsdoftande kärlekslåt med lite psykedelia och kosmisk rock-vibe. En låt som byggs upp av ett lekfullt arrangemang med strummade akustiska gitarrer, flygel och snyggt sångarrangemang tillsammans med en riktigt stark melodi vill jag lova.

A mutual love var en av de första låtarna Martin Ejlertsen skrev till det nya albumet och blev också en av de första låtarna bandet började spela in. Martin berättar för bloggen:

“Men det tog ganska lång tid att spela in låten, då den har ett nästan matematiskt förhållningssätt i hur rytmsektionen och resten av musiken spelar ihop. Det var verkligen jättekul och annorlunda att jobba på det sättet.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011