Nu på fredag släpper Black Light White Light albumet The Admirer. Men innan det dimper ner i din musiktjänst släpper de låten A mutual love.

Apple Music Svensk Pop

Här bjuds vi på en 60-talsdoftande kärlekslåt med lite psykedelia och kosmisk rock-vibe. En låt som byggs upp av ett lekfullt arrangemang med strummade akustiska gitarrer, flygel och snyggt sångarrangemang tillsammans med en riktigt stark melodi vill jag lova.

A mutual love var en av de första låtarna Martin Ejlertsen skrev till det nya albumet och blev också en av de första låtarna bandet började spela in. Martin berättar för bloggen:

“Men det tog ganska lång tid att spela in låten, då den har ett nästan matematiskt förhållningssätt i hur rytmsektionen och resten av musiken spelar ihop. Det var verkligen jättekul och annorlunda att jobba på det sättet.”

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.